UPDATE Ancuța Cârcu, membră AUR, va afla decizia finală privind dosarul de proxenetism în care este acuzată

Ancuța Cârcu, membră a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), va afla astăzi, 5 martie, decizia finală a judecătorilor privind acuzațiile care i se aduc într-un dosar de proxenetism.

Politiciana este acuzată într-un dosar ce vizează o grupare de proxeneți din Turcia, urmând să se prezinte în fața judecătorilor pentru a afla dacă va ajunge în arest sau dacă va fi pusă în libertate.

Ancuța Cârcu a devenit cunoscută în anul 2013, în urma unui scandal televizat cu fostul lider al Partidului România Mare (PRM) Corneliu Vadim Tudor.

Sorin Lavric, unul dintre liderii AUR, a afirmat că Ancuța Cârcu va fi exclusă din partid, dacă este vorba de un caz penal, scrie Realitatea.  

Pe numele Ancuţei Cârcu a fost emis un referat de arest preventiv în dosarul „Proxeneţii de Tenerife”, în care mai sunt vizate alte trei persoane.

Propunerile de arestare preventivă au venit după o serie de percheziții făcute de poliţişti și procurori, în 2 februarie, la Turda, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor, a mai declarat sursa citată.

UPDATE: Judecătoria Turda a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele Ancăi Cârcu.

https://www.youtube.com/watch?v=D9d4lLTKOyU

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole