Cine a obligat-o pe Andreea Marin să participe la Miss România, în 1994: „Nu a fost deloc o plăcere”

Publicat: 28 ian. 2023, 19:34, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine a obligat-o pe Andreea Marin să participe la Miss România, în 1994:

Când avea doar 19 ani, Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România la insistențele prietenilor, un detaliu mai puțin știut din viața prezentatoarei TV. Recent, „Zâna Surprizelor” a dezvăluit motivul pentru a ales să participe la acest concurs.

Andreea Marin a studiat Informatica la facultate, dar își dorea să lucreze în televiziune. Pentru că era foarte frumoasă la 19 ani, Andreea Marin a fost îndemnată de colegii ei să participe la Miss România, în 1994.

Aveam vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. cap) mai degrabă!’, a spus Andreea Marin recent.

„Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel.

Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”, a declarat Andreea Marin acum ceva vreme.

Andreea Marin a prezentat numeroase proiectele de televiziune de-a lungul anilor.

„Am început istoria Surprizelor (n.r emisiunea pe care a prezentat-o la TVR din 1999 până în 2007 ) cu o creatoarea de asemenea cunoscută: Doina Levintza. Nu pun foarte mare preț pe lucrurile astea, pe etichete, pun însă preț pe felul în care te face să te simți o haină atunci când o așezi pe tine, indiferent că are un nume cunoscut sau nu.

În ceea ce privește rochiile create de casa Ellis îți spun cinstit – aceasta este una dintre ele – te fac să te simți femeie în adevăratul sens al cuvântului și asta e tot ce contează‘, a mai spus vedeta.