Andrei Pavel, șocat că Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Nu m-am gândit niciodată că o să ia substanţe”

Fostul tenismen Andrei Pavel a declarat, vineri, că speră ca Simona Halep să fie puternică şi să treacă peste situaţia dificilă în care se află acum, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă.

M-am uitat pe discursul ei, e şocant, totul este foarte şocant, m-am uitat pe ce a scris ea, am căutat şi de substanţa aia de care nu am auzit niciodată. Produce globule roşii, nu ştiu ce să spun. Nu m-am gândit niciodată că o să fie testată pozitiv, că o să ia substanţe. Am lucrat cu ea, o cunosc. Trece printr-o perioadă foarte grea şi chestia asta nu e ceva pozitiv. Sper să fie puternică să treacă peste asta. Niciodată nu m-am gândit că este un sportiv sau o persoană care să folosească asemenea lucruri şi doresc să nu fie o pată neagră pe cariera ei. Sper să iasă cu capul sus din chestia ăsta, şi din divorţ. E greu să faci un comentariu la toată chestia asta”, a spus Andrei Pavel, pentru AS.ro.

Simona Halep a fost testată pozitiv cu roxadustat, la o probă recoltată la US Open, turneu de la care a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...