Angajat al Primăriei Paşcani, cercetat după ce a pretins de la mai multe persoane sume între 2.000 şi 2.500 de euro

Un angajat al Primăriei Paşcani este cercetat de poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie Iaşi pentru trafic de influenţă, după ce a pretins de la mai multe persoane sume între 2.000 şi 2.500 de euro, lăsând să se creadă că ar putea interveni pe lângă colegii săi pentru realizarea unor angajări sau obţinerea ilegală de autorizaţii de construire.

Direcţia Generală Anticorupţie a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că au fost făcute, joi, două percheziţii, una la sediul Primăriei Paşcani, iar cealaltă la locuinţa unui angajat al acestei instituţii.

“În perioada iulie – decembrie 2021, persoana care are calitatea de suspect în cauză a pretins de la mai multe persoane sume cuprinse între 2.000 şi 2.500 de euro lăsând să se creadă că îşi va exercita influenţa asupra altor funcţionari publici, angajaţi ai primăriei, în legătură cu efectuarea unor angajări în cadrul instituţiei sau obţinerea, în mod ilegal, a unor autorizaţii de construire”, se arată în comunicat.

Angajatul respectiv este cercetat pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...