ANPC: Halele Obor au fost redeschise, parţial

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate în urmă cu câteva zile de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat, sâmbătă, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Pe data de 23 noiembrie 2021, Halele Obor au fost închise, temporar, după ce comisarii Autorității au găsit nereguli grave la operatorii economici care își desfășoară activitatea aici.

„După verificarea întreprinsă de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti – Ilfov, la Halele Centrale Obor din Capitală, în urma căreia, activitatea halei a fost suspendată din cauza a multiple nereguli, pe data de 26 noiembrie 2021, au avut loc acţiuni de recontrol la operatorii economici care îşi desfăşurau activitatea aici. Acestea s-au desfăşurat ca urmare a solicitării de reverificare, trimise către CRPCR Bucureşti – Ilfov de compania care administrează halele. Cu acest prilej, s-a constatat că, din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activităţii, pentru magazinele acestor societăţi”, se menţionează într-un comunicat al ANPC.

În cazul operatorilor economici Flap Co Internaţional şi Apollo 13′ nu au fost remediate deficienţele, în sensul că nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite şi uzate, motiv pentru care s-a menţinut măsura de oprire a activităţii, urmând ca deschiderea acestor magazine să se realizeze după aducerea întregului spaţiu la conformitate.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole