Anul nașterii îți arată ce acțiuni îți blochează banii. Din aceste motive nu îi atragi în viața ta

Dacă te ghidezi după aceste aspecte ai șanse să îți îmbunătățești relația cu banii. Atragi abundența în viața ta și identifici ce o poate menține. Anul nașterii îți arată care sunt acțiunile care stau în calea atragerii bunăstării.

Anul nașterii îți arată de ce nu vin banii spre tine

Fie că ne dorim sau nu, în viețile noastre banii ocupă un loc important. Dedicăm timp, energie și chiar sentimente pentru a face bani. Deseori, acest lucru devine epuizant, mai ales atunci când rezultatele nu sunt cele pe care le așteptăm. Astfel, dacă vrei să înțelegi care sunt piedicile tale în relația cu banii, ține cont și de numerologie.

Cifra absolutului în numerologie. Aceste persoane sunt alese pentru a deveni bogate!


Această știință îți poate identifica blocajele pe linia banilor inclusiv în funcție de anul nașterii tale. Judecând după acest aspect, ai șanse să remediezi totul, schimbându-ți în primul rând percepția.

Nu toată lumea știe că banii sunt de fapt asociați cu „energie”. Aceasta poate fi atrasă sau nu, de o persoană, la baza relației stând propriile accepțiuni și viziuni despre acest domeniu. De exemplu dacă nu percepi banii ca o pe energie puternică, nu îi vei putea atrage niciodată din belșug. Acest aspect este susținut chiar de mulți milionari ai lumii.

Unele dintre elementele care te pot bloca în a-ți atinge țelurile financiare au legătură cu anul nașterii tale.

Persoanele născute înainte de 1970

Persoanele care au în coada anului nașterii cifra 7 au anumite blocaje financiare. Acestea sunt legate de teama de a investi sau de a multiplica ceea ce dețin deja. De cele mai multe ori, raportând-ne la generațiile părinților noștri, acest detaliu este ușor de observat cu ochiul liber. Deși dorința de a face ceva măreț pe plan financiar nu lipsea, teama de a nu pierde ceea ce investesc a ținut pe loc multe idei care ar fi putut deveni geniale.

Anul nașterii îți arată ce blocaje financiare ai – Anii 1980

Cifra 8 indică echilibrul în viața profesională și amoroasă. Totuși, și cei născuți în anii respectivi întâmpină anumite blocaje pe linia banilor. Dacă te-au născut în anii ’80 cu siguranța vei cântări fiecare aspect financiar cu mare precizie. Nu te aventurezi în cheltuieli mari ci rămâi „pe poziții” fără a intra vreodată în bugetul de rezervă.

Anii ’90

Dacă te-ai născut în această „nouă eră” a curajului pe plan financiar cum este deseori denumită de specialiști în economie cu siguranță ai o „relație zbuciumată” cu banii. Investești cu curaj în ideile proprii și nimic nu ți se pare o pierdere. Dimpotrivă, ai curaj să te ridici din nou după orice eșec. Totuși, se regăsesc și în cazul tău blocaje în relația cu energia banilor. Faptul că nu poți păstra niciodată sumele mari pe care le ai. Mulți din domeniu explică acest fenomen ca având legătură cu „mentalitatea sărăciei”. Concret, ești mereu tentat să cheltui sumele pe care le strângi.

Anii 2000

Cei născuți sub semnul acestui an aparte au un fler aparte în atragerea banilor. Intuiesc totul dinainte și știu exact care sunt oportunitățile.

Totuși, multe persoane ale acestei generații nu reușesc să atragă abundența pe termen lung. Blocajul are legătură cu regulile limitative impuse în copilărie. Teama părinților acestei generații, crescuți la rândul lor restrictiv se resimte în aceste percepții. Totuși, în cazul generației Z, curajul bate regulile, astfel că, întotdeauna vor miza pe câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...