Atentat eșuat asupra lui Putin?

Serviciile secrete ale Ucrainei afirmă zilele astea în spațiul public că, acum două luni, a fost pus în practică un plan de ucidere a lui Vladimir Putin. Atentatul, despre care nu există dovezi sau știri, ar fi avut loc în regiunile din Caucaz, adică Armenia, Azerbaidjan, Georgia, părți din sudul Rusiei, unde liderul de la Kremlin are mulți dușmani, cu care s-a pricopsit din conflictele anterioare.

Și, desigur, atentatul a eșuat. Informația pornită de la serviciile secrete ucrainene este relatată și de Kyrylo Budanov de la Ministerul Ucrainean al Apărării, în timpul unui interviu acordat Ukrainska Pravda.

Potrivit lui Budanov, „subiecții din regiunile Caucazului ar fi încercat să-l atace pe președintele Rusiei. Această informație nu este publică. Încercarea a eșuat absolut, dar chiar s-a întâmplat, acum vreo două luni. Repet: este vorba despre un atac eșuat. Nu au existat informații publice despre acest lucru, dar s-a întâmplat cu adevărat.”

Sursa citată va prezenta în curând interviul cu Budanov, în integralitatea sa. Moscova nu a răspuns încă în vreun fel la această afirmație, cum că ar fi existat, adică, un atentat ratat asupra președintelui rus.

Dar, Vladimir Putin n-ar fi la primul atentat asupra vieții sale. Chiar el a pomenit acum câțiva ani, într-un interviu cu regizorul american Oliver Stone, că a supraviețuit la cinci astfel de atacuri.

2 COMENTARII

  1. Putin a facut o grava greseala ca a atacat Ucraina.Exista informații conform carora Putin ar fi cazut intr-o capcana.O capcana informationala si strategica.Este adevarat ca Putin avea obsesii cu Ucraina inca din anii 90.Avea afaceri in Ucraina si a fost un soc pentru el cand Ucraina si-a declarat independența.Si a ramas obsedat de aceasta țară.El va muri ucis,de boala stie ca zilele lui sunt numarate.A facut in mare rau Ucrainei dar si Rusiei.Si rusii nu vor ierta asta.

  2. Oamenii de afaceri și mulți membri ai cabinetului sunt nemulțumiți că președintele a început acest război fără să se gândească la amploarea sancțiunilor. Viața normală sub aceste sancțiuni este imposibilă. „Șoimii” sunt supărați după ritmul „operațiunii speciale”; ei cred că sunt posibile acțiuni mai decisive.”

    Atentat eșuat asupra lui Putin? Vorbiți și aveți o informație total greșită.

    Putin zilele trecute a avut o intervenție chirurgicala . Intervenția chirurgicală a fost una reușită.
    Specialiști fiind recompensați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...