Atenție, Sorin Grindeanu! Iese deja fum negru pe coșul de la RAR!

Publicat: 19 iun. 2024, 10:21, de Ion Teleanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Atenție, Sorin Grindeanu! Iese deja fum negru pe coșul de la RAR!

De la începutul anului, o echipă a Corpului de control al prim ministrului Marcel Ciolacu scanează activitatea Registrului Auto Român (RAR). Dar ceea ce nu știe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, e că directorul general al RAR, Mihai Alecu „Pufu”, a fluierat rău de tot în „biserică”.

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, are, de câteva luni, insomnii mari de tot din cauza unor înregistrări audio și video ajunse în posesia unor instituții de forță ale statului. Surprinzător sau nu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, nu a fost încă informat de problemele lui „Pufu”, nici măcar de sforarul șef Bogdan Mîndrescu.

„S-au efectuat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și înșelăciune”

PUTEREA prezintă o scurtă informare dintr-un document oficial despre speța de la RAR care-l vizează pe Mihai Alecu „Pufu”. „Din verificările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale a rezultat faptul că aspectele menționate anterior au făcut obiectul dosarului penal înregistrat în cadrul Secției 4 Poliție cu numărul 2302834/2023, luat în supraveghere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub numărul 11262/P/2023 în care s-au efectuat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și înșelăciune, dosarul în cauză fiind înaintat în data de 14.05.2024 Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunerea de trecere a cauzei penale la organele de poliție judiciară din cadrul Poliției Sectorului 1- Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice, în vederea continuării cercetărilor, conform competențelor stabilite prin lege”, se menționează în documenul din data de 13.06.2024, deținut de PUTEREA. Așadar, atenție domnule ministru Sorin Grindeanu, iese deja fum negru pe coșul de la RAR. Tic-tac, tic-tac, Pufule!