Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Dacă tolerăm aşa ceva vom ajunge ruşinea Europei” (Video)

Publicat: 28 sept. 2022, 19:45, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa Instagram

Noi imagini confirmă faptul că şi alte persoane au fost implicate în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, de vineri seară.

Cei doi s-au lovit în plină stradă, în Snagov. Șoferul agentei de fotbalişti s-a oprit din a înregistra momentul, iar antrenorul a deschis cu putere portiera maşinii în care se afla finul impresarei.

Avocaţii mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm aşa ceva vom ajunge ruşinea Europei.

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează ca femeia a incitat un bărbat şi bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăuşul din Carpaţi sare la toţi cei ce-i stau in cale… suntem ca naţiune fără identitate. Sunt siderat de aşa comportament, sunt siderat caci acest om Reghecampf este sau trebuia sa fie un exemplu pentru generaţiile tinere de fotbalişti. 

Trebuia sa fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă sa explice ca femeia merita bătută! Văd femei care probabil trăiesc în aşa teroare acasă, care aproba bătaia față de femeie. Este strigător la cer! Am fost şocat, am filmat caci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, in timp ce şoferul lui Reghe se uita cu mâinile in san si zâmbea… 

Trăim intr-o tara unde poliţia nu isi face datoria! Arestam „interlopi” si ne e frica de „vedete”. Ruşine tututor celor ce promovează aşa ceva! CNA si toate institutiile non guvernamentale si guvernamentale nu au miscat un deget, desi sunt platite din banii statului”, a declarat, pentru realitatea.net, Eugen, soferul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au dat palme şi pumni, în plină stradă. Cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008. Cei doi au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.