Audieri la Poliția Capitalei în cazul anchetei deschise în urma tragediei de la Institutul „Victor Babeş”

Ancheta deschisă în urma tragediei care a avut loc, luni seară, de la Institutul „Victor Babeş” a fost preluată de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Marți vor avea loc mai multe audieri la Poliția Capitalei în acest caz. Vor fi audiați mai mulți angajați ai spitalului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3 ancheta în cazul decesului celor trei pacienţi de la Institutul „Victor Babeş”.

Luni noapte, în urma tragediei, au fost audiate şapte persoane, printre acestea numărându-se și managerul spitalului „Victor Babeș” şi alți membri ai personalului tehnic.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

„La data de 12 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, trei pacienţi internaţi în Unitatea Terapie Intensivă Mobilă din curtea Spitalului Clinic ‘Victor Babeş’ Bucureşti au decedat. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului Omoruri, specialişti ai Serviciul Criminalistic şi medic legist”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Context

Trei pacienți dintr-o unitate mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeș din București au decedat în urma unei defecțiuni la instalația de oxigen. Alți cinci pacienți au fost transferați din unitatea mobilă. Unitatea mobilă de terapie intensivă a fost dată în folosință sâmbătă și era ocupată la capacitate maximă, respectiv opt paturi.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...