Bădălău, Ciolacu și amazoana de la Curtea de Conturi a României

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, este disperat să revină la șefia organizației PSD Giurgiu, fapt pentru care săptămâna aceasta a făcut o mișcare care demonstrează că este din nou în grațiile conducerii PSD, mai exact a lui Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu.

Ca urmare a trocului politic, Niculae Bădălău a ajuns vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României renunțând le șefia organizației PDG Giurgiu în favoarea finului său Marian Mina „Scheletu”.

Însă, de ceva timp, Bădălău le-a transmis mai multor primari PSD și PNL din județ că renunță la postul de la Curtea de Conturi a României și va reveni la conducerea organizației județene a PSD.

O dovadă că baronul Bădălău cochetează cu cei din conducerea PSD pentru revenirea în partid este aceea că la începutul acestei săptămâni a răspuns prompt unei comenzi venite de la Marcel Ciolacu.

Potrivit informațiilor noastre, Marcel Ciolacu a trimis la Bădălău o amazoană de parcă era de la o agenție de modeling de au rămas toți cu gura căscată ca să o angajeze la Autoritatea de Audit.

Când a văzut amazoana, Bădălău s-a conformat imediat doleanței lui Ciolacu și a demarat formalitățile de angajare a acesteia pe orice post dar să fie la Curtea de Conturi a României.

Așadar, cei doi cavaleri, adică Ciolacu și Bădălău, și-au dat mâna, spre disperarea finului Mina, ca să ajute o tânără să lucreze la Curtea de Conturi a României. Abia așteaptă Bădălău un semn de la Ciolacu ca să-l debarce pe finul Scheletu de la șefia PSD Giurgiu, mai ales după ce a aflat că Mina a avut o întâlnire la mare cu fosta noră a baronului de la Autoritatea de Audit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...