Bătaia dintre Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu s-a lăsat cu ochi învinețiți

Publicat: 09 nov. 2022, 14:30, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Bătaia dintre Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu s-a lăsat cu ochi învinețiți

Mitică Dragomir a fost așteptat, aseară, la ieșirea din clădirea postului B1TV de protestatarul Marian Ceaușescu, care i-a adresat injurii fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Întâlnirea s-a lăsat cu agresiuni fizice. Și Mitică și Ceaușescu au ieșit destul de șifonați din altercație.

În stitul caracteristic, Marian Ceaușescu i-a făcut o descriere lui Mitică Dragomir, printre care l-a caracterizat drept „borfaș”, „milițian” și „escroc”.

Iritat de cele spus de protestatar, fostul șef de la ligă a sărit la bătaie în plină stradă. La doar câteva momente distanță, șoferul lui Mitică Dragomir l-a lovit cu pumnul în față pe protestatar, iar ca urmare s-a ales cu un ochi vânăt.

Marian Ceaușescu și-a scos certificat medico-legal

În urmă cu câteva momente, Marian Ceaușescu, a postat un videoclip după ce a ieșit de la Institutul de Medicină Legală cu un ochi vânăt.

,,Am fost la INML să-mi scot certificat medico-legal și am să fac plângere la poliție împotriva acelui comunist, Mitică Dragomir. L-a instigat pe șoferul lui să mă lovească, deci așa arăt după întâlnirea cu milițianul borfaș Mitică Dragomir”, a spus Marian Ceaușescu.

Fostul șef de la LPF susține că cineva a pus câinele pe el

După incidente, Mitică Dragomir a oferit un punct de vedere referitor la scandalul iscat pe Calea Victoriei. Fostul șef de la Ligă susține că cineva a pus câinele pe el și i-a rupt pantalonii.

 „Am terminat emisiunea la poștul de televiziune B1 și mi-a spus moderatorul să nu ies prin față. Eu m-am dus să ies, nu m-au lăsat să ies și i-am întrebat dacă nu au altă ieșire, iar prin spate acolo stătea unul cu un câine. Eu mă grabeam să mă duc la mașină, pentru că șoferul stătea pe verde, în mijlocul bulevardului. A început să mă înjure, atunci a venit unul cu un câine pe care l-a pus pe mine și mi-a rupt pantalonii. Șoferul meu Cristi a venit să mă acopere și i-a dat un șut în fund și lui, Ceaușescu, iar mai apoi a venit un bodyguard. Imediat m-am urcat în mașină. Erau 3 inși care m-au așteptat.

Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112? Nu am avut timp de așa ceva.

Dacă mă înjura, mă duceam la mașină și nu făceam nimic, dar au pus câinii pe mine. O să chem avocatul să discutăm. A venit și la tribunal după mine, Ceaușescu ăsta, mi-a cerut bani și nu i-am dat. A doua oară, îmi spune că sunt comunist și mă întreabă ce am furat. Să-mi spună el. Îl dau în judecată pentru ce mi-a spus și pentru că m-a mușcat câinele, pentru că acasă am văzut că și zgârieturi pe picioare. Unul dintre ei mi-a dat cu o șurubelniță în spate. Au venit în grup și m-au atacat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru realitatea.net.

Bătaie Mitică Dragomir și Ceaușescu: Poliția s-a autosesizat 

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public.

De asemenea, ei au transmis și un comunicat în acest sens: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

Robert Turcescu și Dan Bucura, vizitați de polițiști la sediul B1 TV

Sursă foto: Liviu Mihaiu

La secția de Poliție ar fi ajuns chiar gazda emisiunii Robert Turcescu, chiar dacă acesta nu a fost implicat deloc în conflictul din stradă. Ulterior a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

,,După bătaia de ieri seară, Mitică Dragomir vs. Marian Ceaușescu, după ce am citit mesaje, comentarii și chiar știri scrise „la cald”, după ce am discutat telefonic cu prea-importantul șef al Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, după ce am realizat din dialogul cu polițiștii că NU există camere de supraveghere în buricul Bucureștilor, după ce am văzut iar ce val de ură există în societatea românească („Dă-l în pi.da mă-sii, bine i-a făcut!”), după ce mi-am dat seama ce mulți se BUCURĂ când se ajunge la înjurături, pumni și, în general, la violență, am realizat că această țară va avea parte foarte curând de evenimente tragice.
Crește o tensiune socială greu de oprit, e multă dorință de a da cu pumnul, cu palma, cu ranga.
E grav, dar nimeni nu pare ingrijorat. S-a rupt ceva în interiorul societății, ceva ce nu mai poate fi înnodat, lipit, reparat. E o ruptură cvasi-definitivă între ceea ce părea că suntem (popor tolerant, oarecum educat, non-violent) și realitate. Suntem gata să ne sfâșiem, s-a dat startul. Romania e o țară necondusă, e o țară în viraj necontrolat, e o țară izbită de toți pereții. Analfabeții scriu pe rețele de socializare, curvele sunt influenceri, interlopii se fac polițisti, proștii ajung miniștri, ipocriții dau lecții de morală publică.
E greu sa găsești un ins cu care sa porți un dialog civilizat, mai ales în contradictoriu. Înjurătura de mamă ține loc de contraargument. E din ce în ce mai greu să găsești un partener de drum pentru proiecte de durată. E criză mare de încredere și de loialitate. E greu și cu gramatica. Ne lipsesc toate acele elemente care alcătuiesc coloana vertebrală a unei națiuni mature. Ne-am împuținat sufletește, ne-am smochinit pe interior. Hai, înjurați încă o dată, dar n-o să puteți înjura ca proștii până la sfârșit…”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de socializare.