Bătaie cu crose de golf, în traficul din București – VIDEO

Mai mulți oameni s-au luat la bătaie în trafic, în cartierul bucureștean Rahova. În timpul scandalului au scos și o crosă de golf. Imaginile au fost făcute publice de Sindicatul Polițiștilor Europol.

Se pare că scandalul dintre doi indivizi ar fi pornit de la șicanele din trafic. Imaginile care urmează vă pot afecta emoțional. 

Camerele video au surprins încăierarea pe o stradă circulată a cartierului Rahova. În plin trafic, șoferii au coborât de la volan și și-au disputat cursa într-un mod violent.

Crosa de golf, folosită ca armă

Au apelat și la o crosă de golf. Un bărbat atacat se prăbușește sub loviturile crosei, iar pasagerii fiecăruia dintre cei doi asistă neputincioși. 

La un moment dat, cei din jur încearcă să intervină. Niciunuia dintre participanți nu pare să-I pese că blochează traficul.

Recent, Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să practice golf, pentru că este accesibil tuturor. În Rahova s-au scos crosele pentru un altfel de joc. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...