Bătaie în Parlamentul Turciei, un politician s-a lovit la cap și a ajuns la terapie intensivă

Bătaie în Parlamentul Turciei! Mai mulți politicieni și-au împărțit pumni și picioare, din cauza… bugetului.Un deputat turc din opoziţie, Hüseyin Örs, s-a ales cu răni grave la nivelului capului și a a fost spitalizat de urgenţă la terapie intensivă.

Am constatat că starea sa s-a deteriorat după ce a fost lovit în cap (…). A fost defibrilat la spital”, declară unor jurnalişti Aylin Cesur, o deputată din Partidul Iyi (”Partid Bun” în turcă, naţionalist), din care face parte şi deputatul spitalizat, Hüseyin Örs.

În imaginile surprinse se poate observa cum deputatul din Trabzon, la Marea Neagră (nord-est), este lovit de un ales din partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP, islamo-conservator, la putere) al lui Recep Tayyip Erdogan.

”Deputatul nostru a fost victima unui atac greu . Este o zi a ruşinii pentru Parlamentul turc şi pentru cei care au comis această agresiune”, a denunţat o purtătoare de cuvânt a Iyi Parti, Kursat Zorlu. Certurile şi bătăile sunt frecvente în timpul unor dezbateri tensionate în Parlamentul turc. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...