Berlin: Patru persoane rănite într-un schimb de focuri de armă

Publicat: 26 dec. 2020, 15:05, de Aurel Drăgan, în Internațional , ? cititori
Berlin: Patru persoane rănite într-un schimb de focuri de armă
Poliția din Germania va putea citi mesajele de WhatsApp ale cetățenilor

Patru persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă în Berlin la primele ore ale zilei de sâmbătă, a anunţat poliţia germană, transmite Reuters.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a spus că patru persoane au fost duse la spital, după o altercaţie între mai mulţi oameni în districtul Kreutzberg şi a adăugat că nu sunt indicii privind un posibil motiv politic.

Serviciul de pompieri din Berlin a anunţat anterior pe Twitter că trei persoane au fost grav rănite în schimbul de focuri.

Un fotograf care lucrează la DPA a afirmat că schimbul de focuri a avut loc la intrarea pe Stresemannstrasse, în apropierea birourilor Partidului Social Democrat german, informează Deutsche Welle.

Primele informaţii arătau că unul dintre bărbaţii răniţi a fost scos dintr-un canal apropiat după ce a sărit acolo pentru a se proteja de schimbul de focuri. Celelalte trei persoane rănite au fost găsite într-o parcare.

Primele echipaje de ambulanţă au tratat răniţii la faţa locului, apoi aceştia au fost transportaţi la spital. Chiar dacă purtătoarea de cuvânt a poliţiei germane a precizat că nu este un motiv politic în spatele incidentului, situaţia este încă neclară.

Atacatorii neidentificaţi au fugit rapid de la locul faptei. Mai mulţi ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la faţa locului pentru a îi căuta pe atacatori. Un elicopter al poliţiei a fost văzut survolând zona, iar oamenii legii au căutat în jurul staţiei de metrou Möckernbrücke.