Berlin: Patru persoane rănite într-un schimb de focuri de armă

Patru persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă în Berlin la primele ore ale zilei de sâmbătă, a anunţat poliţia germană, transmite Reuters.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a spus că patru persoane au fost duse la spital, după o altercaţie între mai mulţi oameni în districtul Kreutzberg şi a adăugat că nu sunt indicii privind un posibil motiv politic.

Serviciul de pompieri din Berlin a anunţat anterior pe Twitter că trei persoane au fost grav rănite în schimbul de focuri.

Un fotograf care lucrează la DPA a afirmat că schimbul de focuri a avut loc la intrarea pe Stresemannstrasse, în apropierea birourilor Partidului Social Democrat german, informează Deutsche Welle.

Primele informaţii arătau că unul dintre bărbaţii răniţi a fost scos dintr-un canal apropiat după ce a sărit acolo pentru a se proteja de schimbul de focuri. Celelalte trei persoane rănite au fost găsite într-o parcare.

Primele echipaje de ambulanţă au tratat răniţii la faţa locului, apoi aceştia au fost transportaţi la spital. Chiar dacă purtătoarea de cuvânt a poliţiei germane a precizat că nu este un motiv politic în spatele incidentului, situaţia este încă neclară.

Atacatorii neidentificaţi au fugit rapid de la locul faptei. Mai mulţi ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la faţa locului pentru a îi căuta pe atacatori. Un elicopter al poliţiei a fost văzut survolând zona, iar oamenii legii au căutat în jurul staţiei de metrou Möckernbrücke.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...