Bîcu, Giurgiu: 21 de persoane implicate într-un accident rutier pe DJ 602

Un număr de 21 de persoane au fost implicate într-un accident rutier după ce un autoturism şi un microbuz de transport persoane au intrat în coliziune pe DJ 602 în dreptul localităţii Bîcu, judeţul Giurgiu, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DJ 602 în dreptul localităţii Bîcu, judeţul Giurgiu, pentru salvarea victimelor în urma producerii unui accident rutier între un autoturism şi un microbuz. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că în accident au fost implicate 21 de persoane, trei ocupanţi ai autoturismului şi 18 persoane din microbuz.

Şoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost preluată de o ambulanţă a SAJ Giurgiu, ceilalţi pasageri ai autoturismului nu au necesitat transportul la spital. Din cele 18 persoane aflate în microbuz, cinci au traumatisme minore şi li s-au acordă îngrijiri la faţa locului, iar o femeie în vârstă de 50 de ani, doi tineri cu vârste de 20, respectiv 21 de ani şi două femei cu vârste de 39, respectiv 42 de ani cu traumatisme la cap şi membre au fost preluaţi de ambulanţe ale SAJ Bucureşti-Ilfov”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole