Biden, despre refuzul lui Trump de a accepta că a fost învins: Este jenant

Joe Biden spune că este „jenant” faptul că Donald Trump refuză să accepte că a fost înfrânt la alegerile prezidențiale care au avut loc pe 3 noiembrie. Cu toate acestea, Biden spune că nimic nu va bloca transferul de putere.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă susținută marți la Wilmington, Delaware, ce crede despre refuzul președintelui Trump de a-și recunoaște înfrângerea, Biden a răspuns:

”Cred pur și simpul că este jenant, sincer să fiu. Singurul lucru care, cum să mă exprim cu tact, nu va ajuta moștenirea președintelui. La finalul zilei, știți bine, totul se va materializa de la 20 ianuarie (data la care are loc inaugurarea noului președinte- n. red)”, a mai spus Biden, conform BBC News.ro.

După ce a fost declarat de mass-media americană drept câștigător al alegerilor prezidențiale, Biden a fost felicitat de lideri ai lumii, inclusiv de Klaus Iohannis, președintele României.

Cu toate acestea, Trump nu se lasă învins. Deși este sfătuit și de rude să renunțe la alegerile prezidențiale, președintele în exercițiu continuă să scrie pe Twitter mesaje în care acuză o așa-zisă fraudă electorală.

Niciunul din rezultatele scrutinului din fiecare stat nu a fost încă validat, verdictul final al numărătorii voturilor urmând a fi dat pe 14 decembrie când se reunește Colegiul Electoral al SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole