Black Friday la eMag. Tot ce trebuie să știi despre Vinerea Neagră din România

Publicat: 10 nov. 2020, 13:30, de Mihaela Ionescu, în Shopping , ? cititori
Black Friday la eMag. Tot ce trebuie să știi despre Vinerea Neagră din România
Black Friday la eMag 2020

A zecea ediție Black Friday la eMag, cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, va avea loc în acest an pe 13 noiembrie. Printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope, conform emag.ro.

Ce trebuie să știi pentru Black Friday?

Pentru cei care au planuri de cumpărături de Black Friday la eMag pe 13 noiembrie, este important să se pregătească dinainte, deoarece produsele cu reduceri importante se epuizează încă de la primele ore. Iată așadar ce trebuie făcut pentru a prinde reducerile de Black Friday la eMag:

În primul rând, este recomandat să îți instalezi aplicația eMag actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, iți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile în deplină siguranță si foarte repede.           

Conform eMag, după plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu postal sau în easybox.          

Daca ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta îți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare îți va fi comunicat înainte să finalizezi comanda.

Black Friday Emag în ultimii trei ani

Interesul pentru cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului a crescut de la an la an. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

Black Friday 2019

10,8 milioane vizitatori

499 milioane -valoarea produselor comandate

7.500 de comenzi în primul minut

86 de țări din care s-au plasat comenzi

Black Friday 2018

9,5 milioane -vizitatori

227 ani, 341 zile, 16 ore timp petrecut pe eMAG.ro

21,170 comenzi în primele 5 secunde

3 milioane produse

Black Friday 2017

2.000.000 produse

4000 parteneri Marketplace

150 comenzi în „secunda de aur”

3,026 comenzi în „minutul de aur”