Boromir și-a planificat să vândă zece milioane de cozonaci de Crăciun

Grupul Boromir, unul dintre cei mai mari producători de panificație din România și-a planificat, pentru Sărbătorile din acest an, să vândă zece milioane de cozonaci.

Producătorul Boromir, cunoscut pentru produsele sale de panificație, și-a propus să vândă anul acesta zece milioane de cozonaci doar în perioada Sărbătorilor de iarnă. “Ne-am planificat vânzări de aproximativ zece milioane de cozonaci. Dintre aceștia, 8,5 milioane de cozonaci îi vom vinde în România, iar restul la export”,  a declarat, pentru ziarul Puterea, Constantin Boromiz, președintele grupului Boromir Ind, cu sediul central la Râmnicu Vâlcea.

Boromiz ne-a spus că nu știe deocamdată câți cozonaci a vândut anul acesta, dar că anul trecut a vândut 25 de milioane de cozonaci. De asemenea, grupul de firme Boromir a înregistrat, anul trecut, afaceri de aproximativ 350 de milioane de lei (aproximativ 70 de milioane de euro).

“Exportăm în toate țările unde sunt români, în special în Occident, unde oamenii au bani. Ne propunem ca în cinci ani exportul să reprezinte 15% din cifra de afaceri”, a conchis Constantin Boromiz.

 Citește și Protecția consumatorului atenționează: cozonaci plini cu substanțe periculoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...