Burduja, acțiune inedită de protest în mijlocul Bucureștiului: a plantat flori în asfalt

Publicat: 14 mai 2024, 20:05, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Burduja, acțiune inedită de protest în mijlocul Bucureștiului: a plantat flori în asfalt
Burduja, actiune inedita de protest in mijlocul Bucurestiului: a plantat flori in asfalt

Sebastian Burduja a găsit o formă inedită de protest față de lipsa investițiilor în infrastructura rutieră a Capitalei a administrației Nicușor Dan. Candidatul PNL la Primăria Generală a plantat flori în gropile din asfalt. Acesta atrage atenția asupra faptului că în cei patru ani de mandat, actuala administrație nu a construit niciun kilometru de șină de tramvai.

”Suntem pe calea Călărași lângă hala Traian, în Bucureștiul lui 2024, și ce constatăm: infrastructura învechită, gropi în asfalt, linii de tramvai nemodernizate. Avem 4 ani de administrație și niciun km de linie de tramvai, vedem cum arată centrul Bucureștiului, una dintre cele mai importante linii de tramvai, care a fost promisă ani la rând de primarii care au tot trecut… și azi ce putem vedea? șina degradată, drum degradat și mai nou plante”, a spus Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja, o nouă invitație la dezbatere adresată lui Nicușor Dan

Cei doi candidați la Primăria Capitalei s-au întâlnit recent la un eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului. Sebastian Burduja a profitat de ocazie și l-a provocat încă o dată Nicușor Dan la o dezbatere electorală.

”Hai să facem dezbaterea aia. Să nu ne pierdem cu Firea. Te aștept!”

Actualul edil al Capitalei l-a refuzat însă din nou pe președintele PNL București:  ”Ai avut răspunsul meu”

Citește și: Burduja îi dă dreptate lui Piedone: Suntem singurii candidați care și-au prezentat un program

De ce nu vrea Nicușor Dan să participe la dezbatere cu contracandidatul său

Primarul Bucureștiului a explicat marți, în cadrul unei intervenții la un post de radio, care est emotivul pentru care nu dorește să intre într-o confruntare electorală cu Sebastian Burduja.

”Nu vorbesc despre el. De altfel, ne cunoaştem de mult timp. Eu vorbesc despre mine. Inevitabil dacă ajungi într-o confruntare, spui nişte lucruri pe care după aceea, când vrei să construieşti o majoritate, ţi-e dificil să treci peste ele. Acesta e motivul pentru care eu nu o să îl atac în campania aceasta”, a afirmat Nicuşor Dan, marţi la Europa FM.