Călărași: Dețineau ilegal arme și muniții și au fost săltați de mascați

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, efectuează marţi dimineaţă 25 de percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Potrivit IGPR, sunt vizate 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, din Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, care, în perioada 2009 şi până în prezent, ar fi deţinut, fără drept, armament şi elemente de muniţie.

La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, dar şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa şi Ilfov.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile se vor realiza cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...