De ce nu vrea Dua Lipa să cânte la Campionatul Mondial Quatar 2022?

Publicat: 15 nov. 2022, 14:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
De ce nu vrea Dua Lipa să cânte la Campionatul Mondial Quatar 2022?

Dua Lipa (27 de ani), cântăreață din Marea Britanie, a negat zvonurile că va cânta la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie 2022). De ce nu vrea să meargă în Qatar?

Din cauza încălcării drepturilor omului din țara respectivă! „Au fost multe speculații conform cărora voi cânta în deschiderea Mondialului de Fotbal. Nu este nimic adevărat, nici măcar nu am negociat acest lucru”, a spus Dua Lipa.

Dua Lipa nu va cânta la Campionatul Mondial Quatar 2022. Când va vizita această țară

„O să susțin Anglia de acasă și abia aștept să vizitez Qatarul când problemele legate de drepturile omului vor fi rezolvate”, a mai declarat Dua Lipa, potrivit The Guardian.

Cine este Dua Lipa

Dua Lipa (n. , LondraAngliaRegatul Unit) este o cântăreață britanică de origine albaneză. În 2015, Lipa a semnat cu Warner Music Group și a lansat primul său single. În decembrie 2016, un documentar despre Lipa a fost comandat de revista The Fader, intitulată See in Blue.

În ianuarie 2017, Dua a câștigat premiul EBBA Public Choice Award. Albumul său a debutat pe data de 2 iunie 2017. Albumul a înregistrat 7 melodii, dintre care două UK top-10 singles „Be The One” și „IDGAF” și UK number-one single „New Rules”. În 2018 Lipa a câștigat 2 premii pentru Artistul Britanic Feminin Solist și British Breakthrough Act.

Părinții cântăreței sunt de etnie albaneză din Kosovo și au părăsit Priștina în anii 1990.

Ca un fapt inedit, Dua Lipa a crescut ascultându-l pe tatăl ei, rockerul albanez Dukagjin Lipa. În 2013, ea a jucat într-o reclamă pentru The X Factor.