Când vor fi confiscate navele rusești aflate în reparație, în regiunea Odesa

Șeful Administrației Militare Regionale Odesa, Maxim Marcenko, a anunțat că autoritățile ucrainene vor confisca navele rusești aflate în reparație în regiunea Odesa.

Cabinetul de Miniștri va decide, în curând, confiscarea  navelor rusești aflate în reparație în regiunea Odesa”, a spus Maxim Marcenko.

Occidentul a impus, recent,  o serie de sancțiuni împotriva oligarhilor ruși care îl susțin pe Putin, după ce Rusia a invadat Ucraina.

În acest context, autoritățile finlandeze au arestat 21 de iahturi care ar putea aparține unor oligarhi  ruși, potrivit Helsingin Sanomat.

Conform sursei citate, în cazul în care se confirmă informația că navele aparțin oamenilor de afaceri din lista de sancțiuni, autoritățile finlandeze le vor îngheța proprietatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...