Cântărețul rus Filip Kirkorov are interdicție în Republica Moldova

Funcționarii de la Aeroportul Internațional Chișinău au reguli clare în privința unor persoane. Practic, nu toată lumea poate să intre în Republica Moldova. Astfel, cântărețului rus Filip Kirkorov care a venit noaptea trecută cu un avion de la Istanbul la Chișinău, i s-a comunicat că are interdicție să intre în Moldova.

Polițiștii de frontieră au spus doar că artistul nu întrunește condițiile ca să treacă dincolo de frontiera de stat. De altfel, din aceeași aeronavă cu care a venit Kirkorov, a fost întors înapoi și un tânăr din Ucraina. Și lui i s-a comunicat că nu întrunește condițiile de intrare în Republica Moldova, dar fără date suplimentare.

„În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor, stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”, au declarat polițiștii de frontieră. Cei doi bărbați au trebuit să facă, mintenaș, calea întoarsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...