Care este starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu: anunțul ministrului Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că starea medicului Cătălin Denciu, cel care a suferit arsuri în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț și care a fost transferat în Belgia, este stabilă.

„A ajuns ieri în jurul orei 12,00. S-a efectuat şi o procedură de dializă. S-au efectuat reechilibrarea, tratamentul arsurilor. Este stabil în acest moment. (…) Este o procedură şi un protocol în arsuri. Aşteptăm evaluări în fiecare zi.

Ţinem legătura. Seara, la ora 18,00, avem nişte informări pe care le face corpul medical de acolo. Primele intervenţii le-a suferit la Floreasca în dimineaţa zilei de ieri când a aterizat”, a explicat Tătaru, într-o declaraţie de presă la sediul Ministerului Sănătăţii.

Ministrul Sănătății a mai spus că în urma reevaluării făcute la Spitalul de Urgență Floreasca, s-a constatat că medicul a suferit arsuri pe 70-75% din suprafața corpului.

„S-a făcut şi o nouă reevaluare. Dacă la Piatra Neamţ erau evaluări de 40% pe suprafaţa corporală, (…) reevaluarea de la Floreasca reprezenta 70-75% arsuri”, a indicat ministrul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...