Carla Bruni, isterie pe internet după ce a comparat-o pe Meghan Markle cu Yoko Ono

Carla Bruni a creat isterie pe internet după ce a comparat-o pe Meghan Markle cu Yoko Ono. Fosta Primă Doamnă a Franţei şi-a atras critici vehemente pe Instagram, cei mai mulți dintre utilizatori acuzând-o de rasism, după ce a postat o imagine în care Ducesa de Sussex e comparată cu fosta soţie a lui John Lennon, cea despre care se spune că ar fi dus la destrămarea celebrei trupe The Beatles.

Carla Bruni a postat pe Instagram o fotografie editată a Ducelui și Ducesei de Sussex în care a înlocuit-o pe Meghan Markle cu Yoko Ono, cu mesajul „All You Need is Love”, de The Beatles.

Soția lui Nicholas Sarkozy a etichetat chiar și Familia Regală în postarea pe care unii au lăudat-o, dar alții au criticat-o ca fiind „rasistă”, pentru că a comparat două femei din rase diferite și presupusa lor influență asupra soților lor.

Yoko Ono a dus la destrămarea The Beatles

La fel ca Ducesa de Sussex, Yoko Ono a fost o actriță care s-a mutat în Marea Britanie pentru a se căsători şi a-şi ataşa numele de cel al unui reprezentant de renume mondial, John Lennon, dar a plecat curând în SUA, în urma unei despărțiri dramatice.

Unii critici de astăzi consideră că ideea că ea l-a prins în capcană pe John Lennon și a provocat în mod deliberat destrămarea celei mai mari trupe din toate timpurile, The Beatles, a fost o narațiune înrădăcinată în sexism și rasism.

Astfel, unii îi atribuie un rol important lui Meghan Markle în războiul actual dus de Prinţul Harry împotriva Familiei Regale britanice, iar alții spun că este nedrept să o învinovățească pe ea pentru decizia lui de a-și părăsi familia.

Carla Bruni, acuzată de rasism

O persoană a comentat la postarea lui Bruni: Nu. Nu este amuzant. De ce ai posta ceva atât de insensibil? Serios, de ce tolerați rasismul și susțineți retorica urii? Meghan a fost subiectul mai multor amenințări cu moartea în ultimii ani, Yoko a fost amenințată cu mulți ani în urmă, iar apoi John a fost ucis… Această postare dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor.”

Altcineva a considerat că Acest lucru este lipsit de respect și rasist față de femeile de culoare. Te iubesc atât de mult, încât mă întristează să te văd că ai ajuns la un nivel atât de scăzut pe platforma ta de socializare”.

Un utilizator Twitter a scris: „Carla Bruni, o femeie albă, continuă să dea vina pe WOC (femei de culoare) pentru alegerile pe care le fac partenerii lor albi”.

Un altul a comentat: „Din punct de vedere istoric, i-am acordat mult mai mult credit Carlei Bruni. Nu a fost meritat. Atunci când li se oferă ocazia de a face pe clovnul, majoritatea femeilor albe profită de ea. La fel cum Yoko nu a avut nimic de-a face cu destrămarea trupei Beatles (la naiba, toate grupurile se destramă la un moment dat), Meg nu a avut nimic de-a face cu alegerea lui Harry.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole