Cât a plătit Vali Vijelie pentru o stea pe Walk of Fame

Cunoscutul cântăreț Vali Vijelie și-a cumpărat o stea pe Walk of Fame, aleea celebrităților din Hollywood. Numele cântărețului este de acum gravat alături de maeștri sacri ai muzicii precum Michael Jackson și Elvis Presley.

Vestea a fost dată chiar de artist pe pagina sa de instagram, acolo unde a publicat  o fotografie dintr-un loc unde mulți artiști și-ar dori să ajungă. Însă, pentru ca numele său să se afle pe cunoscuta alee, Vali Vijelie a plătit o sumă enormă, mai exact, 55.000 de euro.

Totodată, artsitul a fost nevoit să depună un dosar în care să-și prezinte calificările, o listă cu contribuții aduse comunități prin participarea la activități civice.

Criteriile de acordare sunt experiența de cel puțin 5 ani în domeniu, realizările profesionale, contribuțiile aduse comunității și garanția că „vedeta” va fi prezentă la ceremonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...