Cătălin Botezatu tentativă de sinucidere

Ești un designer celebru, ai bani, ce ți-ar mai trebui? Teoretic nimic, dar se pare că viața nu este atât de ușoară, chiar dacă ai bani. Cătălin Botezatu tentativă de sinucidere sună ireal dar a fost întocmai!

Nu numai o tentativă, ci mai multe: designerul a fost de multe ori la un pas să-și ia viața. Creatorul de modă a încercat să se sinucidă, din cauza unor momente de slăbiciune.

În prezent, acesta regretă tentativele de suicid avute și a realizat că „nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta”. Într-un interviu, Cătălin a povestit despre gândurile pe care le-a avut în tinerețe legate de suicid, menționând că regretă acest lucru.

Cătălin Botezatu tentativă de sinucidere. „Sunteți tu și Dumnezeu”

Au fost momente de slăbiciune, pe care le avem cu toții la un moment dat în viață. Dând timpul înapoi, realizez că a fost o prostie. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta, a spus Botezatu pentru viva.ro. „În viață, singurii care pot face ordine sunteți tu și Dumnezeu. Regret că am gândit să aleg o asemenea cale, eram tânăr.

Dar m-au întărit și aș putea să le dau sfaturi celor care ajung să se gândească la acest lucru. Le-aș spune că viața merită trăită”, a mai spus acesta în cadrul interviului.

Cătălin Botezatu, experiență paranormală

Mai mult, creatorul de modă a povestit și despre o experiență aproape paranormală pe care a avut-o cu un șaman.

Am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut.

M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat. Am ajuns acolo cu o canoe.

Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală”, a mai povestit acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...