Câți bani a investit Selly în filmul „Romina VTM” și ce profit a avut până acum

Selly este unul dintre producătorii filmului „Romina VTMȚ, care a stârnit ceva controverse în spațiul public, însă influencerul a recunoscut din start: „Eu nu vreau să fac artă, ci bani”. Și a făcut! Filmul se bucură de încasări record.

„Pe luna ianuarie am înregistrat 345.000 de spectatori plătitori, ceea ce este o cifră foarte bună. Iar asta mă bucură și fiindcă în acest fel am contribuit și eu, și colegii mei, la revenirea acestui obicei de consum, acela de a ne întoarce în sălile de cinema. Însă filmul poate duce mai departe aceste cifre, fiindcă ele rămân în cinematografe și în următoarele săptămâni”, a explicat Selly.

Câți bani a investit Selly în film

„Investiția în acest film s-a ridicat la circa 600.000 de euro. Banii au venit din partea mea și a partenerului meu, Vidra Production. În ceea ce mă privește, investiția mea s-a ridicat între 250.00 și 300.000 de euro. Mărturisesc că am avut ceva emoții, fiindcă noi nu avem în spate o multinațională de resort care să ne susțină financiar, așa că venim cu banii de acasă. Ca atare, cum în orice proiect există o doză de risc, chiar dacă știam bine ce avem de făcut, am avut ceva emoții!”, a zis Selly pentru playtech.ro.

Ce profit a făcut filmul „Romina VTM”

„Filmul a înregistrat până în prezent încasări de circa nouă milioane de lei, adică vreo două milioane de dolari. Cifrele astea ne asigură și recuperarea investiției, dar și un anume profit. Însă lumea trebuie să știe că nu toată această sumă ne revine nouă, producătorilor.

În fapt, cea mai mare parte merge spre cinematografe, fiindcă ele sunt principalul segment al infrastructurii în domeniu, cu taxele și impozitele pe care le au de plătit, inclusiv cele la energie electrică, majorate în ultima perioadă de timp, așa cum știe mai totată lumea!”, a mai declarat Selly.

Despre ce este vorba în filmul „Romina VTM”

În peliculă este vorba despre o poveste de dragoste pe ritmuri de pop și manele. „Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit.

Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP).

Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?”, este descrierea filmului pe site-urile cinematografelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...