Ce artișți vor cânta la ceremonia învestirii lui Joe Biden

În Statele Unite ale Americii se obișnuiește ca la ceremonia de învestire a noului președinte să cânte artiști celebri. O mare susținătoate a lui Joe Biden este cântăreaţa Lady Gaga care urmează să urce pe scenă și să interpreteze imnul național.

Ceremomnia învestirii noului președinte american are loc la Washington, pe 20 ianuarie.

Lady Gaga a mai interpretat imnul american la Super Bowl în 2016, cel mai privit eveniment din lume.

La ceremonia de învestire a lui Joe Biden va mai cânta Jennifer Lopez. Printre principalii artiști care l-au susținut pe democrat în campania electorală de numără Eminem, Taylor Swift și Beyonce.

În 2009, Aretha Franklin a cântat la prima ceremonie de învestire a lui Barack Obama. Au cântat atunci şi Bruce Springsteen, U2, Shakira şi Stevie Wonder.

Donald Trump nu s-a bucurat însă de aceeași notorietate. La ceremonia sa de învestire au cântat artiști mai puțin celebri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...