Ce crede Harry despre moartea mamei sale, prințesa Diana, la 26 de ani de la tragedie

La 26 de ani de la moartea mamei sale, prințesa Diana, Harry încă își mai pune întrebări legate de acea tragedie care a îndoliat planeta. Ducele de Sussex avea doar 12 ani când mama lui a murit în 1997 și acum spune că sunt multe lucruri inexplicabile vizavi de accidentul în care și-a pierdut viața Lady Diana.

„Sunt multe lucruri care sunt inexplicabile”, a spus prințul Harry în timpul interviului acordat lui Tom Bradby, după publicarea unor fragmente explozive din memoriile sale „Spare” / „Rezervă”.

Harry a precizat, totuși, că nu „vede cu adevărat rostul” deschiderii unei alte anchete după ani de zile de analiză a cazului, scriu cei de la Page Six. Totodată, el și-a amintit că s-a uitat la fotografiile macabre de la locul faptei la scurt timp după moartea mamei sale pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Prințul Harry se teme că Meghan Markle ar putea avea soarta mamei sale

Harry i-a spus lui Bradby că își amintește că a văzut paparazzi la fereastră făcând fotografii în timp ce Diana era pe moarte, în loc să o ajute.

„Nu puteam să înțeleg [moartea ei]”, a recunoscut el.

Comparând moartea Dianei cu temerile recente legate de propria viață, Harry a spus că a fost „cu adevărat îngrozit de ceea ce urma să se întâmple” cu el și cu soția Meghan Markle.

Citește și: Prințul Harry spune că a ucis 25 de talibani cât a luptat în Afganistan

„Nu vreau să fiu un tată singur”, a spus el, de teamă că istoria se va „repeta“. „Și nu vreau ca copiii mei să aibă o viață fără mama sau tatăl lor“.

Cei doi au renunțat la funcția de membri de rang înalt ai familiei regale și s-au mutat din Marea Britanie în California în 2020.

Harry a mai spus că „a plâns o singură dată” după moartea prințesei Diana.

„Toată lumea știe unde se aflau și ce făceau în noaptea în care a murit mama mea”, a spus el.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri șocante: a luat cocaină și ciuperci halucinogene, apoi a vorbit cu un coș de gunoi

„Am plâns o singură dată, la înmormântare. Intru în detalii despre cât de ciudat a fost și despre cum, de fapt, am simțit o oarecare vinovăție, și cred că și William a simțit la fel, plimbându-mă prin exteriorul Palatului Kensington.”

Harry și-a amintit, de asemenea, cum a fost să strângă mâinile umede ale celor în doliu, care erau în lacrimi din cauza veștii sfâșietoare, potrivit tvmania.ro. „Erau 50.000 de buchete de flori pentru mama noastră și noi eram acolo dând mâna cu oamenii, zâmbind. Nu înțelegeam de ce mâinile lor erau ude, dar erau toate lacrimile pe care și le ștergeau“, a povestit el.

„Toată lumea credea și simțea că o cunoștea pe mama noastră, iar cei doi oameni cei mai apropiați de ea, cei mai iubiți de ea, nu au putut să arate nicio emoție în acel moment“, a mai spus Harry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...