Ce decorațiuni poți alege pentru decoruri de sărbătoare spectaculoase?

Dacă dorești să obții decoruri deosebite, care să te facă să simți atmosfera de poveste care caracterizează atât de bine Crăciunul și sărbătorile de iarnă, trebuie să pornești în căutarea unor decorațiuni potrivite. Nu alege primele decorațiuni care îți ies în cale, ci fă-ți un plan dinainte stabilit, astfel încât să ai șansa de a crea un decor complet, exact așa cum ai visat. Pe lângă criteriile de alegere a decorațiunilor, ține cont și de necesitățile pe care le ai în ceea ce privește decorațiunile. Iată mai jos câteva sfaturi sugestive.

Cum alegi decorațiunile pentru crearea decorului de sărbătoare?

Chiar dacă divesitatea de decorațiuni și accesorii pe care le poți achiziționa pentru crearea decorului de sărbătoare este foarte mare, există riscul de a nu ști de unde să îți începi căutările. Ce decorațiuni vei alege? Și cum vei face aceste alegeri? Există anumite criterii de care trebuie să ții cont în acest sens? Cum faci ca decorațiunile alese să creeze un decor complet în prag de sărbătoare? Important este să definești, înainte de toate, nevoile pe care le ai. Stabilește care este spațiul pe care dorești să îl decorezi – dacă vrei să decorezi întreaga casă, la exterior sau interior, dacă dorești să decorezi doar anumite camere, dacă dorești să creezi un colț de poveste, fascinant.

 

După ce ai stabilit care sunt locurile pe care dorești să le decorezi, stabilește tema decorului, respectiv culorile sau combinațiile de culori pe care ai dori să le alegi. Punând la punct aceste detalii, poți trece la alegerea decorurilor și accesoriilor pentru Crăciun și poți face acest lucru consultând oferta cu accesorii pentru Crăciun de la partymag. Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a crea atmosfera de sărbătoare, o atmosferă cu adevărat de poveste.

De ce decorațiuni ai nevoie?

Chiar dacă ai toată libertatea de a face un decor personalizat, după bunul plac și după propriile preferințe, există câteva accesorii și decorațiuni absolut obligatorii, pentru ca decorul să fie complet.

Bradul de Crăciun și ornamentele pentru brad sunt vedeta decorului de sărbătoare. Un pom de Crăciun frumos, cu un aspect bogat și cât mai natural va oferi cadrului decorat un aspect deosebit. Ține cont că pomul ales trebuie să fie stabil și va trebui să îl așezi departe de o sursă de căldură. Alege apoi cele mai frumoase decorațiuni pentru a-l împodobi: o instalație cu lumini strălucitoare, globuri mari și mici, funde și îngerași, figurine și ghirlande tradiționale, orice consideri că poți combina pentru a crea un decor complet.

 

După ce te-ai asigurat că ai toate cele necesare pentru împodobodirea bradului, nu uita de cadourile pe care le vei pune sub el. Lângă brad și în diverse colțuri din casă sau din grădină poți amplasa figurine luminoase: oameni de zăpadă, reni, spiriduși ai Moșului sau chiar Moș Crăciuni care să anime peisajul.

 

Decorațiunile pentru masă sunt la fel de importante ca celelalte decorațiuni, mai ales că acestea vor fi vedeta mesei de Crăciun și de Revelion. Dacă vrei să încânți oaspeții cu un decor de poveste, alege un glob de zăpadă pe care să îl pui în centrul mesei, lumânări care să creeze atmosfera magică, decoruri cu mult verde pentru a aduce natura în casa ta. Nu uita și de tradiționalele fursecuri de sărbători pe care le poți așeza în cutii ornamentale pe masă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Ion Simu Alexandru si Bogdan Mindrescu

Alertă la Ministerul Transporturilor. „Săgeata” lui Mîndrescu se spovedește la DNA....

Începerea urmăririi penale de către DNA față de cei doi directori de la CFR SA - Ion Alexandru Simu și Petru Ceșa, a băgat...