Ce gest emoţionant a făcut ÎPS Teodosie pentru bebelușul femeii care a murit după ce a născut singură

O femeie din Alba, mamă a șapte copii, a murit duminică, la trei zile de la nașterea unei fetițe. Impresionat de povestea ei, ÎPS Teodosie a făcut un gest impresionant pentru bebeluș.

ÎPS Teodosie a anunțat că vrea să boteze bebelușul femeii care a murit. Mama copilului s-a stins la vârsta de 33 de ani.

Aceasta locuia într-un cătun izolat, în condiţii greu de imaginat și avea probleme de sănătate.

Din cauza faptului că a refuzat să nască la spital, aceasta a făcut o serie de complicații. Însă, în ciuda acestora, bebelușul este sănătos.

Cel mai probabil, nou-născutul va fi plasat la un asistent maternal, după clarificarea situaţiei din punct de vedere juridic.

Nu este pentru prima oară când ÎPS Teodosie face astfel de gesturi. În fiecare an, ierarhul tomitan botează copiii aflați în centrele de plasament într-un ceremonial special care are loc în localitatea constănțeană Cumpăna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...