Ce pedeapsă a primit profesoara din Lugoj care a bătut un elev

Judecătorii s-au pronunțat în cazul profesoarei de la Liceul Tehnologic din Lugoj care a bătut un elev de clasa a V-a. Copilul a avut nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

Profesoară a fost condamnată la noua luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei.Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, când elevul de clasa a V-a a amenințat-o și a înjurat-o în timpul unei ore de sport.

Aceasta a răspuns cu lovituri. În urma incidentului, copilul a avut nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

Decizia a fost justificată de Judecătorul Raluca Panaitescu, purtător de cuvânt al Curții de Apel Timișoara.

Prin faptul că a fost condamnată la închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, profesoara de sport are în continuare cazierul curat, urmând să execute pedeapsa doar dacă va comite alte fapte penale. Profesoara trebuie să îi achite, însă, elevului agresat daune morale de 200 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...