Ce pensie are Monica Tatoiu: „Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani”

Monica Tatoiu are o pensie mare pentru omul de rând și afacerista explică și cum a ajuns la această sumă. Monica Tatoiu spune că și-a plătit tot timpul taxele și impozitele și de aceea acum are o pensie atât de mare, cu trei zerouri.

Monica Tatoiu este, la bază, profesor de matematică, însă nu această profesie i-a adus o pensie atât de mare. Și-a început cariera în învățământ, iar timp de 14 ani, în perioada 1996-2008, a condus o importantă companie de cosmetice din țara noastră.

„Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, scria Monica tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

În momentul de față, Monica Tatoiu are o pensie de 12 000 de lei și a explicat cum a ajuns la o sumă atât de mare.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a spus Monica Tatoiu.

Citeste si: Ce vrea Monica Tatoiu să se întâmple după ce moare

Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete

Monica Tatoiu este mândră de colaborarea ei cu Serviciile Secrete și spune că mâine ar face la fel, dacă ar fi pusă în aceeași situație. Totul a fost dezvăluit în podcastul „Tare de tot’, moderat de Viorel Grigoriu pe YouTube.

„Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu. Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar.

De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural. Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe..Mâine aș face la fel’, a dezvăluit Monica Tatoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...