Ce salarii sunt la Profi, lanțul de magazine cu peste 16.000 de angajați în toată țara

Profi este unul dintre lanțurile de magazine cele mai cunoscute din România. Cu magazine în toate orașele, lanțul are peste 16.000 de angajați în toată țara și continuă să facă angajări, de aceea multă lume se întreabă ce salarii sunt la Profi și care sunt condițiile de muncă.

Potrivit site-ului oficial al lanțului de magazine, în prezent se fac angajări pe posturi de casieri, vânzători fructe și legume, mezeluri, asistent manager, buyer cooking, responsabil de siguranța alimentelor tax manager, categori manager, grafic designer, inginer mentenanță și multe altele.

Citește și: Ce salarii sunt la Lidl, unul dintre principalii angajatori din România

Ultimele informații oficiale privind salariile de la Profi sunt din 2019, atunci când Raul Ciungu, directorul de resurse umane al Profi, spunea pentru zf.ro că angajații primesc un salariu fix brut de 2.080 ron, la care se adaugă tichete de masă, bonus lunar de retenţie de 240 ron brut și decont parţial transport.

Pe site-ul undelucram.ro, actualii și foștii angajați de la lanțul de magazine, vorbesc despre experiența avută. Chiar dacă toată lumea spune că salariile sunt plătite la timp, mulți susțin că suma primită este foarte mică în raport cu munca depusă.

Citește și: Ce salarii sunt la Kaufland și ce spun angajații despre munca în lanțul de supermarketuri

De asemenea, mai mulți utilizatori ai platformei scriu că nu există specializare în cadrul magazinelor Profi și angajații sunt puși să lucreze pe mai multe departamente, raioane și

„În această companie le faci pe toate la grămadă! În prezent, din cauza pandemiei se lucrează la 12 ore (o zi da /una nu ). Tragi cu liza de paleți indiferent de poziția pe care o ai, bagi marfă la raft, intri pe casa de marcat, implementezi promoții, dai cu matura și cu mopul etc Salariul este minim pe economie +bonuri de masa. Pentru pauza de masa de 30 de minute trebuie să stai peste program, adica tura de lucru dureaza 12.30 ore sau 8.30 ore cand începe iar acest program”, explică un utilizator.

Citește și: Ce salarii sunt la Mega Image, lanțul de magazine cu peste 12.000 de angajați

Ce salarii sunt la Profi, potrivit angajaților

Potrivit platformei undelucrăm.ro, în martie 2021, la un magazin Profi din Arad salariul unui casier este de 2.600 lei plus tichete de masă și 100 de lei comision din vânzări. În Cluj, un angajat scrie că primește 1.600 de lei lunar pentru postul de casier.

Un lucător comercial primește 1380 lei lunar, la care se adaugă tichetele de masă și bonus 100 de lei.

În Timișoara, un șef de tură are salariul de 2.200 lei, iar în Iași, un tehnicean IT primește 2.500 lei și bonus de 2.000 de lei anual.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole