Ce se mai știe despre fiul Mădălinei Manole, care are 13 ani acum

Mădălina Manole a murit de ziua ei, pe 14 iulie 2010, ziua în care micuțul Petru Mircea Jr., care avea doar un an atunci, rămânea fără mamă. Fiul regretatei cântărețe are acum 13 ani și a fost crescut exclusiv de tatăl său, fără legături cu rudele din partea mamei sale.

în urmă cu câțiva ani, Petru Mircea a vorbit despre cât de greu i-a fost să suplinească ambele roluri, de mamă și tată, pentru băiatul său. El spunea că nimeni nu s-a interesat de-a lungul timpului de felul în care își crește fiul, însă familia Mădălinei Manole a spus tot timpul, pe parcursul anilor, că acesta le-a interzis contactul cu băiețelul.

„Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul. Aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu. Dar de ce?

Nu mai am energie, nu mai am răbdare! Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie”, mărturisea în urmă cu mai mult timp Petru Mircea.

Până în clipa în care au închis ochii, părinții Mădălinei Manole l-au acuzat pe fostul lor ginere că este responsabil de moartea fiicei lor. De asemenea, atât mama, cât și tatăl Mădălinei au suferit enorm că nu și-au mai putut vedea nepotul.

Nici fratele Mădălinei Manole n-a mai fost lăsat să-și vadă nepotul.

“La mulți ani, copil frumos! Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a scris Marian Manole pe rețelele de socializare pe 8 iunie 2022.

La un moment dat, Petru Mircea junior a fost surprins de paparazzi, pe stradă.

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri, tricou albastru și jachetă sport neagră, Petru seamănă foarte mult cu Mădălina Manole și pare un copil foarte îngrijit. El a fost fotografiat în parcarea unui centru comercial, cu tatăl său, care îl ținea protector de umeri.

Despre pasiunile și rezultatele școlare ale lui Petru Mircea Jr nu se știe nimic, tatăl său a făcut tot posibilul să-l protejeze de ochii curioșilor. În 2018, s-a scris că micuțul ascultă cu drag piesele mamei sale, potrivit a1.ro.

foto: Facebook Marian Manole, click, libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...