Ce spune ÎPS Teodosie despre preoții care merg cu mașini de lux: Să purtați întâi grija dumneavoastră!

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului nu vede nimic deosebit în faptul că, unii preoți, printre care se află chiar și el, folosesc mașini de lux.

Într-un interviu acordat postului Radio Dobrogea, ÎPS Teodosie a explicat că aceste mașini foarte scumpe … ”se oferă”, deci nu aparțin preoților care merg cu ele.

”Da, sunt unii care lucrează și în afara preoției, și unora li se pune și această dorință, destul de deșartă, să aibă mașină mai de lux, mai scumpă. Și eu merg cu mașini din astea, dar nu-s ale mele. Se oferă! Că eu n-am mașină personală” – a declarat arhiepiscopul Teodosie al Tomisului.

Ulterior, înaltul preot a precizat:

”Nu trebuie să rămâneți cu grija lor. Să purtați întâi grija dumneavoastră, că nu cred că vă afectează personal dacă unii preoți au mașini scumpe.”

În primăvara acestui an, ierarhul din Constanța a mers la slujba de la Constantin şi Elena cu o maşină evaluată la circa 130.000 de euro.

1 COMENTARIU

  1. Când Dumnezeu îl va trânti pe preot de toții pereții biserici, atunci sa vezi cu adevărat cum va arata ortodoxia de apoi.

    A fost Spartacus un general mai bun decât Iulius Caesar? Nu

    Spartacus avea zeci de mii de sclavi pe care i-a eliberat și care l-au urmat cu nerăbdare, unii dintre ei gladiatori ca și el. Dar un general bun nu ar fi făcut ceea ce a făcut Spartacus: a revenit pe urmele lui Hannibal și a ajuns în Alpi. Ar fi putut să părăsească Italia, dar nu a făcut-o. Putea să distrugă legiune după legiune, dar nu ar fi putut niciodată să cucerească Roma.

    Ar fi trebuit să treacă peste Alpi și apoi să-și lase oamenii să meargă oriunde voiau, sau să-i ia oriunde au vrut. Nu era un general la fel de bun ca Iulius Caesar sau s-ar fi gândit mai mult la viitorul lor.

    A fost un mare războinic, dar nu un general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...