Cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume se vând la New York

Un restaurant din New York vinde cei mai scumpi cartofi prăjiti din lume la prețul de 200 de dolari. Restaurantul Serendipity 3, din New York, a stabilit marți un nou record mondial Guinness pentru realizarea celor mai scumpi cartofi prăjiți din lume.

Felul de mâncare a fost conceput în cinstea Zilei naționale a cartofilor prăjiți, iar acum acesta este disponibil pentru oricine dorește să plătească suma uimitoare, scrie Digi Life.

Cei care vor opta pentru felul de mâncare, Creme de le Creme Pommes Frites, vor primi o porție de cartofi prăjiți de înaltă calitate, ce au fost înăbușiți în șampanie Dom Pérignon, după care au fost gătiți cu grăsime de gâscă pură din sud-vestul Franței și condimentați cu fulgi de sare cu trufe.

Cartofii sunt, de asemenea, prăjiți în ulei de trufe și acoperiți cu brânză Pecorino Tartufello rasă, care este presărată cu trufe negre. După aceea, sunt serviți cu un sos Mornay care include unt de trufe negre și brânză elvețiană cu trufe Gruyère. 

În cele din urmă, cartofii prăjiți sunt presarăți cu pudră de aur comestibilă de 23 de karate și sunt serviți pe un platou de cristal.

În spatele acestui fel de mâncare stau Chef Joe Calderone, directorul creativ al Serendipity3, și Frederick Schoen-Kiewert, bucătarul executiv al restaurantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...