CEO-ul Amazon a dat lovitura

CEO-ul Amazon, binecunoscutul Jeff Bezos, a dat lovitura. Tocmai a reieșit ce avere are, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.

Averea lui Bezos a depășit 200 de miliarde de dolari, cu 78 de miliarde de dolari peste Bill Gates. Cofondatorul Microsoft ocupă acum poziţia secundă în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Aceasta după cum notează CNBC.

Prin urmare, Bezos a devenit astfel, prima persoană din lume care a depăşit pragul de 200 de miliarde de dolari. Cum a dat lovitura? Care este secretul? Analiștii subliniază că Bezos are cea mai mare parte a averii în acţiuni Amazon. Iar acestea au atins cote record în aprilie, pe fondul cererii fără precedent din partea consumatorilor. În contextul pandemiei de COVID-19 şi a lockdown-ului.

CEO-ul are antecedente

Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria recentă din 2018. Când averea sa personală a depăşit 150 de miliarde de dolari. A devenit cel mai bogat om din lume în 2017.

Începând de miercuri, Amazon valorează mai mult de 1,7 trilioane de dolari, ceea ce o face a doua cea mai valoroasă companie din S.U.A., după Apple. Averea lui Bezos ar fi atins mai repede pragul de 200 de miliarde de dolari, dacă nu ar fi fost divorţul său de MacKenzie Scott. Nici fosta soţie a lui nu stă rău. Se află acum pe locul 13 în Indexul miliardarilor şi a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume. După divorț a primit o participaţie de 4% din acţiunile Amazon. Fapt ce i-a adus o avere de 37 de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...