China îl trimite în închisoare pe starul pop canadian Kris Wu pentru viol

Un tribunal chinez l-a trimis 13 ani la închisoare pe starul pop chinezo-canadian Kris Wu, acuzat, printre altele, de violarea a trei femei în locuința sa.

Un tribunal din Beijing l-a condamnat vineri (25 noiembrie) pe cântărețul canadian Kris Wu la 13 ani de închisoare pentru infracțiuni care includ violul.

Fost membru al grupului K-pop EXO, s-a născut în China și s-a întors acolo în 2014 pentru a urma o carieră solo profitabilă.

Instanța din districtul Chaoyang a declarat pe contul său oficial WeChat că, în perioada noiembrie-decembrie 2020, Wu, „a profitat de trei femei bete … la el acasă”.

El a fost arestat în iulie 2021, după ce o studentă chineză de 18 ani l-a acuzat public că i-a oferit băuturi alcoolice și că a violat-o când avea 17 ani.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...