Cine cu cine și care pe care în drumul către trofeu: Tragerea la sorți pentru Liga Campionilor 2024

Publicat: 15 mart. 2024, 14:15, de Radu Caranfil, în SPORT , ? cititori
Cine cu cine și care pe care în drumul către trofeu: Tragerea la sorți pentru Liga Campionilor 2024

Competiția fierbinte a Ligii Campionilor UEFA 2024 a adus în prim plan echipele de top din Europa, stabilind meciurile din sferturile de finală și potențialele confruntări din etapele următoare. În urma tragerii la sorți, s-au stabilit duelurile care vor captiva atenția pasionaților de fotbal din întreaga lume.

Arsenal și Bayern Munchen vor da piept într-un duel epocal, care promite o confruntare plină de tensiune și spectacol fotbalistic de calitate. Pe de altă parte, Real Madrid și Manchester City se vor întâlni într-un meci incendiar, unde forța și determinarea vor fi puse la încercare.

Atletico Madrid și Borussia Dortmund se vor duela pentru un loc în semifinale, într-un meci ce se anunță a fi o luptă strânsă și imprevizibilă. În același timp, PSG și Barcelona se vor confrunta într-un meci de poveste, care va stârni pasiunea fanilor și va oferi momente memorabile pe teren.

În ceea ce privește evoluția ulterioară a competiției, câștigătoarea din primul sfert va avea parte de o confruntare cu echipa victorioasă din al treilea sfert în semifinale, în timp ce învingătoarea din al doilea sfert va întâlni câștigătoarea din al patrulea sfert.

Sferturile de finală sunt programate să aibă loc pe 9 și 10 aprilie pentru meciurile tur, iar retururile vor avea loc pe 16 și 17 aprilie. Semifinalele se vor desfășura pe 30 aprilie și 1 mai pentru meciurile tur, iar retururile vor avea loc pe 7 și 8 mai. Marele spectacol al finalei este programat să aibă loc pe 1 iunie, pe celebrul stadion Wembley din Londra.

În lumina acestor confruntări deosebite și a calendarului încărcat de meciuri, pasionații de fotbal sunt așteptați să urmărească cu sufletul la gură fiecare moment al acestui drum captivant către trofeul Ligii Campionilor UEFA 2024.