Un fost ministru al Sănătății din Guvernul Cioloș deschide lista deputaților PSD din Cluj

Fostul ministru al Sănătății din Guvernul Cioloș, Patriciu Achimaș Cadariu, va deschide lista deputaților PSD Cluj la alegerile parlamentare din decembrie.

Patriciu Achimaș-Cadariu va deschdie lista candidaților PSD Cluj pentru Camera Deputaților. Achimaș a fost validat marți seara, într-o ședință a organiației, potrivit unor surse din partid citate de Digi24. Lista PSD pentru Senat va fi  deschisă de Vasile Dâncu.

Patriciu Achimaș Cadariu a fost ministrul Sănătății în Guvenrul Cioloș în perioada 17 noiembrie 2015 – 9 mai 2016.

Miercuri urmează ca PSD să valideze lista finală a candidaților pentru alegerile parlamentare.

Cine este patriciu Achimaș Cadariu

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu este medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică și este totodată directorul medical al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, din Cluj.

Patriciu Cadariu a demisionat din funcția de ministru al Sănătății după investigația realizată de Gazeta Sporturilor care a scos la iveală faptul că multele dintre victimele din Colectiv au murit în spitale din cauza infecțiilor nosocomiale care au fost cauzate de diluarea dezinfectanților folosiți. La acea vreme cadariu a cerut să fie verificată compoziția dezinfectanților produși de Hexi Pharma. Ministrul a fost criticat pentru că a evitat să ofere informații despre incidența probelor. Într-o conferință de presă, Cadariu a acuzat probleme de abordare și a demisionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole