Cine este producătorul local care vinde cireșe cu doar 2 lei kilogramul. Ce condiție impune acesta

Publicat: 23 mai 2024, 20:26, de Mariana Olteanu, în SOCIAL , ? cititori
Cine este producătorul local care vinde cireșe cu doar 2 lei kilogramul. Ce condiție impune acesta

Un producător local a luat decizia de a-și vinde producția la un preț surprinzător. Astfel, pentru un kilogram de cireșe, românii pot scoate din buzunar suma de 2 lei. Decizia tânărului producător este o adevărată surpriză având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață pornesc de la 30-40 de lei. În piețe și magazine, cireșele autohtone pot depăși 50 de lei/kg.

Este vorba, mai exact, de Ionuț Paul Țipoș, un tânăr producător, din localitatea Dulcești, județul Iași , care a făcut un anunț ”bombă”: vinde cireșele la 2 lei/kg. Cu toate acestea, tânărul impune o condiție. Doritorii trebuie să vină să le culeagă. Anunțul a fost făcut de acesta pe Tik Tok.

”Vând cireșe cu doar 2 lei/kg. Da, ați auzit bine, 2 lei kilogramul, doar că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați. Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea acesta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție! Ia, uite, câte cireșe și este plin tot copacul. N-am văzut niciodată atâtea cireșe pe un copac. Vi s-au copt cireșele? Ia uitați cum stau cireșele la mine! Zici că sunt struguri de masă! Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Măi, oameni buni, înseamnă că anul acesta am fost mai bun, am mers mai des pe la Biserică și a dat Dumnezeu la fiecare după inima lui. S-au făcut cireșele la tine, dar nici în halul acesta, uitați aici!”, spune tânărul în filmulețul postat pe TikTok.

Oferta tânărului nu a trecut neobservată, clipul reușind să stârnească un val de reacții. În rubrica de comentarii, internauții l-au întrebat unde este localizată livada. În schimb, alții au făcut glume pe baza prețului spunând că este prea mic ca să fie adevărat: ”Prețul nu este chiar asa mic, există riscul să te prindă adevăratul proprietar”, ”Eu culeg mai repede decât graurii” sau ”Se poate culege cu crengi? Sa vin cu căruța?”.