Cine e Sebastian Ghiorghiu, românul care a devenit milionar la 24 de ani: „Dacă nu ai un Lamborghini la 20 de ani, ar trebui să…”

Românul Sebastian Ghiorghiu spune că a avut nouă mașini până la vârsta de 19 ani și a devenit milionar la 24 de ani, iar acum învață tinerii în online cum să-i calce pe urme.

Sebastian Ghiorghiu este născut în Statele Unite, însă părinții lui sunt originari din România și s-au mutat peste Ocean în 1980. Tânărul se laudă pe Internet că orice tânăr ar trebui să aibă un Lamborghini la 20 de ani.

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe rețelele de socializare.

Născut la Detroit, tânărul, milionar la 24 de ani, susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse „aventuri” precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, Youtube, și din „drop-shipping”.

„Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo”, a insistat Ghiorghiu, care se mândrește cu peste 825.000 de abonați pe Youtube.

„200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri”, susține Sebastian Ghiorghiu.

Cum a ajuns Sebastian Ghiorghiu milionar până la 24 de ani

Potrivit presei străine, Sebastian Ghiorghiu a avut diverse slujbe în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto. El a mai povestit în cadrul unui podcast publicat despre problemele cu banii pe care le avea familia lui, când era copil. Expresia „nu avem bani” i-a bântuit copilăria și l-a ambiționat să-și dorească să facă mulți bani.

În timp ce lucra la spălătoria auto, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să facă afaceri cu mașini.

Apoi a renunțat la ideea de a face facultatea de Medicină și a început să vândă proprietăți imobiliare, după ce a dat peste un coleg influent în domeniul finanțelor care obține un „venit pasiv” prin vânzarea de case și închirierea de proprietăți, citează antena3.ro.

Sebastian Ghirghiu vrea să câștige 1 milion de dolari pe lună

Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc”, a descris Sebastian Ghiorghiu despre ce l-a inspirat. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

Milionarul român ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip de pe Youtube.

Totuși, el aspiră să ajungă și mai departe. „Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine”, a declarat Ghiorghiu.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole