Cine este soția lui Alexandru Arșinel

Publicat: 03 oct. 2022, 19:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine este soția lui Alexandru Arșinel

Regretatul actor Alexandru Arșinel a lăsat-o în urmă pe Marilena, cea cu care a trăit o poveste unică de dragoste. Dar cine este și cum a cunoscut Alexandru Arșinel pe soția sa?

Foarte discreți, cei doi și-au ținut iubirea ascunsă de ochii lumii. Din această cauză, mulți au crezut că Alexandru Arșinel și Stela Popescu erau un cuplu și în viața reală!

Alexandru Arșinel a vorbit despre marea lui iubire și cum a început povestea lor de iubire. Iată cum și-a dat seama că e femeia lângă care vrea să îmbătrânească, conform rândurilor scrise în cartea lui.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, carte care a fost lansată în anul 2012, despre povestea de dragoste dintre el și soția lui.

Cine este soția lui Arșinel și când s-au căsătorit

Totul s-a întâmplat la Ștrandul Tineretului. Era 1966, cu doar doi ani înainte ca Marilena să devină doamna Arșinel. După nuntă, au locuit într-o cameră de cămin, care avea baia comună. Acolo a venit pe lume și Bogdan, fiul lor cel mare.

Deși au avut noroc să se întâlnească, Alexandru și Marilena au fost încercați. Ambii au avut probleme de sănătate în ultimii ani. Soția actorului a suferit o paralizie după o căzătură care i-a provocat un hematom. Deși medicii au operat-o, starea i-a fost afectată semnificativ și a dezvoltat mai multe afecțiuni.

Deși căsătoriți de peste cinci decenii, gândurile lui Arșinel zburau mereu către femeia care i-a fost marea iubire a vieții.