Cine este Tudor Monroe, românul care a produs imnul oficial UEFA al Campionatului Mondial Qatar

Tudor Monroe este producătorul principal al piesei „Ezz Al Arab”, imnul oficial UEFA al Campionatului Mondial Qatar 2022.

Tânărul, Tudor Monroe a pășit cu dreptul în lumea muzicii încă de când avea 18 ani și s-a mutat în București.

De-a lungul timpului, Tudor Monroe a colaborat cu câțiva artiști renumiți din țara noastră printre care Whats Up, Ioana Ignat, Speak şi Elena Gheorghe.

Însă, de câțiva ani, compozitorul trăiește în Londra, acolo unde și-a făcut deja un renume.

„Mă simt mândru de tot acest proiect și de toți oamenii implicați. Mă simt foarte recunoscător că am avut un rol important, spun eu, în acest proiect şi mă bucur că l-am dus la bun sfârșit.

Primim un feedback foarte bun și oamenii din Qatar sunt nerăbdători să asculte toată versiunea live, pentru că o să vină împreună cu un live performance.

Am lucrat cu o serie de artiști din Anglia, oameni din underground și scena de hip-hop din Marea Britanie, cu care lucrez foarte apropiat de 3 ani încoace”, a spus producătorul muzical, la News Hour with CNN. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...