Cine vine în locul lui Bădălău la Curtea de Conturi a României

Reținerea baronului Niculaie Bădălău de către DNA va conduce la vacantarea postului acestuia de la Curtea de Conturi a României, fapt pentru care deja în PSD se cam știe cine îi va lua locul.

Deputații și senatorii vor retrage săptămâna viitoare sprijinul politic lui Niculae Bădălău, urmând ca PSD să propună un candidat în locul acestuia pentru funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României.

Practic este vorba de ocuparea mandatului rămas până la nouă ani al lui Bădălău, adică ar fi vorba de aproape șapte ani.

Potrivit informațiilor noastre, în pole position pentru locul lui Bădălău de la Autoritatea de Audit este actualul secretar general al Guvernului Marian Neacșu care are susținerea conducerii PSD.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...