Ciprian Ciucu: „Nimeni nu vorbește”

Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6 și președintele PNL București, a vorbit vineri despre motivele pentru care multe investiții din Capitală bat pasul pe loc și „sunt zone în care Bucureștiul nu arată cum ar trebui”.

Dacă e mai complex, am 4 de ore. Dacă e nevoie de investiții să asfaltezi o stradă, va fi pus în planul de investiții și, nu în 24 sau 48 de ore, dar va fi făcucă strada aceea”, a declarat Ciucu pe B1 TV.
Nu e diferență semnificativă între Primăria Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan

În schimb, „pentru haosul administrativ de la PMB nu mai poți da vina pe vechea administrație. Nu e diferență semnificativă între Primăria Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan, capacitatea adminsitrativă e la fel de slabă, avem aceleași instituții cu aceiași oameni”, a continuat Ciucu declarațiile pe B1 TV.

Cine nu are soluții pleacă acasă

Ciucu a mai spus că Ordonanța dată de Guvern ca reacție la creșterea prețurilor la materialele de construcție rezolvă doar în parte problema, așa că el a cerut soluții ca TCMB, compania care face proiectele, să nu mai iasă în pierdere și să fie în pragul falimentului.

Numai că „niciun director nu se văzuse cu niciun director să discute problema. Asta m-a siderat… Cum e posibil să treacă lunile și voi să nu vă vedeți? Nu știți că aveți acolo șantier, că lucrările sunt blocate? Nu vă vedeți între voi? Nu se întâmpla nimic. Nimeni nu vorbește. L-am sunat pe Primarul General să-i pună la masă. Mai rău e că după ce s-au pus la masă tot nu acceptă ncio soluție, că niciuna nu e bună. Oameni buni, dacă nu aveți soluții, plecați acasă! Cine nu are soluții pleacă acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...