Ciucă: Angajamentul SUA de a întări prezenţa americană în România, o dovadă reală a unui parteneriat strategic puternic

Angajamentul SUA de a întări prezenţa americană în România este o dovadă reală a unui parteneriat strategic puternic, a transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă după anunţul preşedintelui Statelor Unite, Joe Biden, în acest sens.

„Angajamentul SUA de a întări prezenţa americană în România este o dovadă reală a unui parteneriat strategic puternic! Anunţul explicit al preşedintelui Joe Biden este cu adevărat binevenit pentru români”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj pe pagina de Twitter a Guvernului.

Preşedintele SUA, Joe Biden, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că prezenţa militară americană în Polonia şi România va fi crescută.

„Vom creşte efectiv prezenţa militară în Polonia, în România, (…) pentru că avem o obligaţie sacră în termenii Articolului 5, de a apăra aceste ţări. Ele sunt parte a NATO. Nu avem această obligaţie în raport cu Ucraina, deşi suntem foarte îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în Ucraina”, a spus Biden.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Dugeti-va dracului, ati ajuns numai sa furati si sa cersiti din poarta in poarta.
    Acesta este comportamentul vostru si sa va minunati de noua tehnologie al americanilor? Atit puteti? Atit va duce inteligenta ? Aici ati ajuns?
    La aceasta tehnologie de razboi… o priviti si o studiati ca vitelul la poarta noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole